INTREBARI FRECVENTE
Mihai Capuerde

Mihai Capuerde, administratorul firmei de curatenie EVERYDAY CLEANING din Bucuresti, raspunde celor mai frecvente intrebari puse de clienti:

1. Doresc un serviciu de curatenie. Cum imi stabiliti pretul?

Pretul corect se stabileste dupa vizionarea spatiului. Pretul tine cont de marimea suprafetei, gradul de ocupare, gradul de murdarire si de serviciile pe care le doriti.

2. Ce servicii asigurati?

Fiecare serviciu de curatenie este customizat in functie de nevoile clientului: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, spalat mochete/covoare/canapele/saltele, spalat geamuri. calcat rufe etc.

 3. Trebuie sa fiu de fata cand faceti curatenia?

Acest lucru ramane la latitudinea dvs. Noi nu vom parasi locul interventiei pana cand nu vom acoperi toate cerintele dvs si pana nu se face receptia lucrarii.

4. Cate persoane vor veni la curatenie?

Depinde de cat de complexa este lucrarea. De regula, lucram in echipe de 2-5 persoane intre 5 si 7 ore pe zi.

5. Trebuie sa va asigur produse de curatenie si echipamente?

Nu, firma noastra de curatenie dispune de tot echipamentul necesar procesului de curatenie.

6. Cand trebuie sa va platesc?
Plata se va face dupa finalizarea lucrarii.

7. Veti trimite de fiecare data la curatenie aceeasi echipa?
De regula asa facem pentru ca angajatii deja cunosc particularitatile spatiului si in acest fel sunt mai eficienti. Daca insa aveti preferinte pentru anumiti angajati, le vom respecta.

Firma noastra de curatenie si-a castigat clienti fideli datorita experientei de peste 8 ani pe piata curateniei, datorita flexibilitatii si capacitatii de a face cat se poate de bine lucrurile care ni se cer.

Email: curatenielafix@gmail.com


Firme de curatenie - prestam servicii pentru persoane juridice. Servicii de curatenie de intretinere birouri, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie show-rooms, magazine, cabinete medicale, curatenie la petreceri, evenimente, expozitii. De asemenea prestam servicii persoanelor fizice: curatenie in locuinte, curatenie generala apartamente - vile, si curatenie dupa constructor.
Oferim o gama larga de servicii in Bucuresti. Serviciile EVERYDAY CLEANING respecta standardele de calitate din domeniul curateniei.